XIL-PX1210.24

VX XMITTER PRIME 8" 24V 10° E-MARKED

Leveringstid:5-7 Hverdage

Ny vare

3 825,-

XMITTER PRIME EXTREME.
Et kvalitetsprodukt fra Vision X. egnet til alt fra ATVén til de helt store maskiner.
Tilbydes med flere forskellige spredninger på lyskeglen, selv med mulighed for at mixe forskellige optiks i den samme bar.Flere modeller er E-mærkede, og derfor lovlige på de danske veje.

Om du vælger en kort 4” eller den lange 50”, LEDbar, kan du være sikker på at LED dioderne der er brugt, er af den bedste kvalitet på markedet. De har det højest mulige BIN-tal og disse high power LED dioder er I stand til at levere hele 528 rå lumen pr. stk.

Den kraftigste LED bar på markedet.
Siden Xmitter Prime Xtreme blev lanceret, har den holdt titlen som den LED bar med ”Flest rå lumen pr. tomme” Der blæses omkring 1000 rå lumen ud pr. tomme. Ingen anden LED bar kommer i nærheden af at kunne måle sig med Xmitter Prime Xtreme når det kommer til ydelse og råstyrke.
 
Vi tilbyder diverse ”click-on” covers til ekstra beskyttelse af linsen og med forskellige farver, for at optimere lysets gennemtrængning til nøjagtig det du har behov for.

Prime Drive Teknologien fra Vision X, betyder at du har mulighed for at tilføje en Dimmer. Med denne kan du justere lysstyrken på din LED-bar. Denne funktion er dog langtfra den vigtigste. Prime Drive teknologien overvåger og regulerer konstant diodernes temperaturer. Derved får du en lygte der ikke overbelastes og yder optimalt hele sin levetid.  Læs meget mere om denne teknilogi i vores FAQ.

 

Data:

Rå lumen: 6 363

Effektive lumen: 4 440

Referencetal: 17,5

Lygtehus: Robust aluminium

Spænding: 24V

Strømforbrug: 5 Amp ved 12V.

IP-Klasse: IP68

Vibrationsklasse: 15.6G

Arbejdstemperatur: -40°C - 80°C

Højde: 95.25mm  (Uden beslag)

Dybde: 85mm

Bredde: 201mm

Linse: Polykarbonat.

Watt: 60

LED: 12 stk. x 5W

Lyskegle: 10° (Findes også som 25°,  40°,  60°)

30 andre produkter i den samme kategori: