Handelsbetingelser B2C (Salg til privatperson)


Betaling

Ingeniørfirmaet N.E. Ringsted ApS modtager betaling med MobilePay,  Visa-Dankort, Visa, Visa-electron, Visa-electron-dankort, Mastercard-dankort, Mastercard, Mastercard-debet-dankort, Maestro og Maestro-dankort.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.
Ingeniørfirmaet N.E. Ringsted ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Med Anyday kan du dele din betaling op. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her:  www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

Levering

Ingeniørfirmaet N.E. Ringsted ApS afsender forsendelser på under 30 kg. på alle hverdage, for ordre indgået inden kl. 12.00.

Ordre på under 20 kg. kan sendes til nærmeste GLS pakkeshop. Du vil modtage mail fra DSV med oplysninger derom.
Forsendelser sendt til pakkeshop skal afhentes inden 10 dage. Har køber ikke afhentet inden da, vil pakken returneres hertil.
køber vil ikke få refunderet oprindelige fragtomkostninger for uafhentede pakker.
Pakker på under 20 kg. kan sendes til firmaadresser med med varemodtagelse eller GLS fuldmagt.
Pakker på under 20 kg. kan sendes til privatadresser med GLS fuldmagt (engangsfuldmagt kan laves ved GLS).

Ordre på mellem 20 og 30 kg. kan ikke sendes til pakkeshop. Der vil blive sendt en mail fra DSV, hvor du har mulighed for at udskrive en engangs-fuldmagt, der giver GLS lov til at stille pakken uden kvittering. Reagere du ikke på denne mail, vil pakken blive forsøgt leveret. er der ikke nogle på adressen, vil pakken blive returneret til depot, og afvente at modtager kontakter.
I nogle tilfælde hvor varen sendes direkte fra fjernlager, vil forsendelsen muligvis varetages af andet fragtfirma.

Forsendelser over 30 kg. sendes med fragtmand. der skal være nogle til at kvittere for modtagelse.
Ved forsendelser over 30 kg. vil som regel først afsendes førstkommende hverdag.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
VisionX LED produkter har 5½ års reklamationsret på funktionsfejl.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.
Ingeniørfirmaet N.E. Ringsted ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Ingeniørfirmaet N.E. Ringsted ApS
Søllingevej 46
5750 Ringe

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@ne-ringsted.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her Fortrydelsesformular

Vi modtager kun forsendelser afleveret på vores adresse. (ikke i pakkeshop).

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, kun med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Ingeniørfirmaet N.E. Ringsted ApS og opbevares i 2 år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren, bogholderriet og forsendelsen for Ingeniørfirmaet N.E. Ringsted ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på ne-ringsted.dk er Thor Danielsen Direktør
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Ingeniørfirmaet N.E. Ringsted ApS videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Ingeniørfirmaet N.E. Ringsted ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes Ingeniørfirmaet N.E. Ringsted ApS via e-mail info@ne-ringsted.dk.

Fortrydelsesformular

Handelsbetingelser B2B

Salgs- og leveringsbetingelser for N.E. Ringsted ApS (CVR-nr. 14684905) – Erhvervskøb B2B

Nærværende salgs- og leveringsbetingelser gælder både ved almindeligt køb direkte hos N.E. Ringsted ApS n og ved køb i N.E. Ringsted ApS web-shop.

1. Aftalegrundlag
Sammen med parternes købsaftale og N.E. Ringsted ApS tilbud, ordrebekræftelse og faktura udgør disse salgs- og leveringsbetingelser det fulde aftalegrundlag om N.E. Ringsted ApS salg og levering af produkter, reservedele og tilknyttede ydelser til kunden. Ved uoverensstemmelser i aftalegrundlaget har N.E. Ringsted ApS ordrebekræftelse, parternes samhandelsaftale, og disse salgs- og leveringsbetingelser forrang i nævnte rækkefølge. N.E. Ringsted ApS accepterer alene eventuelle købsbetingelser fra køber, hvis N.E. Ringsted ApS har accepteret dette skriftligt. En ordre binder først N.E. Ringsted ApS, når køber har modtaget en skriftlig eller elektronisk ordrebekræftelse.

2. Produkter, reservedele og ydelser

2.1 Produkter og reservedele.
Produkter og reservedele, som N.E. Ringsted ApS sælger og leverer til kunden, er nye og overholder dansk lovgivning ved leveringen. N.E. Ringsted ApS sælger og leverer reservedele til et standardprodukt i mindst 12 måneder efter, at det er leveret til kunden.

2.2 Ansvarsbegrænsning.
Produkter, reservedele og tilknyttede ydelser, som N.E. Ringsted ApS sælger og leverer til kunden, er beregnet til i brugsvejledningen angivet formål og til brug i Danmark. Uanset eventuelle modstående vilkår i Aftalegrundlaget er N.E. Ringsted ApS i ingen tilfælde ansvarlig for tab eller skade, der kan henføres til brug til andet formål eller til brug uden for Danmark. Kunden skal skadesløsholde N.E. Ringsted ApS, i det omfang Virksomheden måtte ifalde ansvar for sådant tab eller skade. Produkter sælges som individuelle enheder, og N.E. Ringsted ApS er ikke ansvarlig for hvorledes, køber kombinere disse.
N.E. Ringsted ApS er ikke ansvarlig for defekte produkter, hvori N.E. Ringsted ApS varer indgår som et delprodukt, hvis defekten ved produktet skyldes udformningen af det pågældende produkt, i hvilket N.E. Ringsted ApS vare indgår, eller anvisninger, som er givet af den, der har fremstillet produktet.

N.E. Ringsted ApS er endvidere ikke ansvarlig for skade forvoldt af varerne på fast ejendom eller løsøre, som indtræder, medens varerne er i købers besiddelse, på produkter, der er fremstillet af køber, eller på produkter, hvori N.E. Ringsted ApS vare indgår, eller for skade på fast ejendom eller løsøre, som disse produkter som følge af N.E. Ringsted ApS varer forårsager.

I intet tilfælde er N.E. Ringsted ApS ansvarlig for driftstab, tabt fortjeneste eller andre økonomiske konsekvenstab.

Såfremt N.E. Ringsted ApS pålægges ansvar over for tredjemand for ovennævnte type skader, skal køber holde N.E. Ringsted ApS skadesløs, medmindre N.E. Ringsted ApS har handlet groft uagtsomt.

I øvrigt gælder Lovbekendtgørelse 2007-03-20 nr. 261 om produktansvar.

 

3. Levering
Alle varer leveres ex works (Incoterms 2010). Hvis andet ikke er aftalt, vælger N.E. Ringsted ApS forsendelsesmåde. Forsendelsesomkostninger vil i sin helhed blive påført fakturaen.
3.1 Undersøgelse.
Kunden skal undersøge alle produkter, reservedele og tilknyttede ydelser ved leveringen. Hvis kunden opdager en fejl eller mangel, som kunden ønsker at påberåbe sig, skal den straks meddeles skriftligt til Virksomheden inden 8 dage fra modtagelse. Hvis en fejl eller mangel, som kunden opdager eller burde have opdaget, ikke straks meddeles skriftligt til Virksomheden, kan den ikke senere gøres gældende.
3.2 Forsinkelse
Forsinkelse giver ikke køber ret til at ophæve købet, med mindre forsinkelsen er væsentlig og forsinkelsen kan tilregnes N.E. Ringsted ApS og har varet mere end 30 dage. N.E. Ringsted ApS er ikke ansvarlig for tab som følge af forsinkelse, medmindre køber dokumenterer, at N.E. Ringsted ApS har handlet groft uagtsomt.
3.3 Forsinket levering.

Hvis Virksomheden forventer en forsinkelse i leveringen af produkter, reservedele eller tilknyttede ydelser, informerer Virksomheden kunden om det og oplyser samtidig årsagen til forsinkelsen og ny forventet leveringstid.

4. Priser
Alle priser er i danske kroner eksklusiv moms. Rabatter og andre former for nettopriser ydes kun efter aftale, der er indgået før købet.

5. Betaling
Standardbetalingsbetingelser er netto 10 dage fra fakturadato, med mindre andet er aftalt. I tilfælde af for sen betaling er N.E. Ringsted ApS berettiget til at opkræve en månedlig rente på 1% fra forfaldstidspunktet samt et ekspeditionsgebyr på DKK 100,- pr. rykker.

6. Returret
N.E. Ringsted ApS yder kun returret efter forudgående aftale. Returretten og kreditering er betinget af, at varen returneres straks efter modtagelse og at varen er ubeskadiget, ubrugt og i original emballage. Der fratrækkes altid 10 % i returgebyr. Varer under DKK 100,- krediteres ikke. Kopi af originalfakturaen skal vedlægges. Returomkostninger afholdes af køber. Returretten omfatter ikke skaffevarer, specielt fremstillede varer og kundetilpassede produkter.

7. Reklamationer
Reklamation over fejl og mangler skal ske straks og senest 8 dage efter, at fejlen eller manglen er eller burde være konstateret af køber og altid senest 12 måneder efter levering. Reklamation skal ske skriftligt til N.E. Ringsted ApS og med begrundelse, dokumentation eller returnering af varerne og med reference til købsfaktura eller ordre. Der kan alene ske returnering af defekte varer. Returnering sker for købers regning til N.E. Ringsted ApS, Søllingevej 46, 5750 Ringe. N.E. Ringsted ApS foretager reparation eller ombytning og sender for egen regning varen retur til en ønsket adresse i Danmark. Ved for sen eller mangelfuld reklamation bortfalder købers krav mod N.E. Ringsted ApS.

Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage er opstået på grund af forkert brug, tilsidesættelse af brugsanvisninger og retningslinjer, urigtig montering foretaget af køber, ændringer foretaget af køber eller reparationer, som køber har udført på fejlagtig måde, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Eventuelle mangelkrav bortfalder ligeledes ved købers ændringer eller fejlmontering af varen, herunder ved fejlmontering af varen i andre produkter. Eventuelle andre direkte eller indirekte omkostninger, der er forbundet med en opstået fejl eller mangel i et af N.E. Ringsted ApS produkter, er ikke omfattet af reklamationsretten og er således N.E. Ringsted ApS uvedkommende. Reklamation over forsinkelse, mangler mv. fritager ikke køber fra betaling ved forfaldstid.

8. Ejendomsforbehold
N.E. Ringsted ApS beholder ejendomsretten til det leverede, indtil fuld betaling er sket. Så længe fuld betaling ikke er sket, må køber ikke afhænde, udleje eller pantsætte det leverede.

9. Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Der tages forbehold for trykfejl på udstedte dokumenter, på hjemmesiden eller på produktangivelser, ligesom N.E. Ringsted ApS forbeholder sig retten til, uden varsel, at ændre priser som følge af ændringer i valutakurser, indkøbspriser, told, afgifter, fragt, forsikring og andet uden for N.E. Ringsted ApS kontrol samt at ændre specifikationer på N.E. Ringsted ApS website og i trykte medier. N.E. Ringsted ApS er uden ansvar for, at det leverede opfylder købers behov eller anvendelsesformål. N.E. Ringsted ApS er endvidere uden ansvar for, at de solgte varer opfylder udenlandske lovkrav. I intet tilfælde er N.E. Ringsted ApS ansvarlig for købers indirekte tab, såsom driftstab, tabt fortjeneste eller andre økonomiske konsekvenstab.

10. Lovvalg og værneting
Parternes samhandel er i alle henseender underlagt dansk ret med undtagelse af internationale privatretlige regler, der måtte henføre sagen til udenlandsk ret. Enhver tvist, som måtte opstå i forbindelse med parternes samhandel, skal afgøres ved en dansk domstol.

11. Force majeure.
Uanset eventuelle modstående vilkår i Aftalegrundlaget er N.E. Ringsted ApS ikke ansvarlig over for kunden for manglende opfyldelse af forpligtelser, som kan henhøres til force majeure. Ansvarsfriheden består, så længe force majeure består. Som force majeure anses forhold, der er uden for N.E. Ringsted ApS kontrol, og som N.E. Ringsted ApS ikke burde have forudset ved aftalens indgåelse. Eksempler på force majeure er usædvanlige naturforhold, krig, terror, brand, oversvømmelse, hærværk og arbejdsstridigheder.