XPR

XPR LED BAR Serien fra Vision X
Fælles for XPR serien er at de alle bruger IRIS-reflektorer. Denne type parabol giver en koncentreret lang lyskegen for distance, men samtidig også en sekundær 70° belysning af området omkring den koncentrerede spot kegle.
LED dioderne i XPR serien er høj-effektive 10 Watts dioder fra den seneste generation. Disse...

XPR LED BAR Serien fra Vision X
Fælles for XPR serien er at de alle bruger IRIS-reflektorer. Denne type parabol giver en koncentreret lang lyskegen for distance, men samtidig også en sekundær 70° belysning af området omkring den koncentrerede spot kegle.
LED dioderne i XPR serien er høj-effektive 10 Watts dioder fra den seneste generation. Disse giver en imponerende lysudbytte der vil imponere selv de mest kræsne brugere.
XPR-serien er perfekt til både personbiler og lastbiler, til en meget konkurrencedygtig pris i forhold til længden og intensiteten af lyskeglen.

Der findes 3 forskellige typer i XPR serien.
1. XPR, standard (fx. XPR-3) disse giver en kraftig 6,5° spot kegle, kombineret med den sekundære 70° oplysning rundtom. Tilbydes i 6”, 12” og 19”
2. XPR-S, Spot. (fx. XPR-H9S) Lyskeglen består af en 5° spot, der lyser næsten dobbelt så langt som standard XPR lygten, men dækker et mindre område. Samtidig er der den sekundære 70° kegle der lyser nærområdet op.
XPR-S er også udstyret med HALO baggrundsbelysning. Det vil sige at området i LED-baren omkring parabolerne kan give et klart hvidt lys. HALO kan fx tilkobles positionslyset eller andet. Tilbydes i størrelser fra 6” til 49”
3. XPR-M, multi-optik. (fx. XPR-M9M) Hvis du vil have fokus i bredden når du gøre på veje med sving, der den unikke multi-optik serie det rigtige valg. Med 6,5° i midten af LED baren, og bredere optik ude siderne. Samtidig er parabolerne med større spredning vinklet ud mod siderne. For eksempel er XPR-9M, der består af 9 dioder opbygget sådan her: (45°) (25°) (15°) (6,5) (6,5°) (6,5°) (15°) (25°) (45°), kombineret med det 70° perifærre lys. Dette unikke og gennemtænkte setup, giver et lysmønstre som et timeglas der ligger ned. I midten bliver lyset kastet langt frem, men ikke op i luften eller ned i vejen. Men til gengæld bliver siderne lyst bredt op. Dette er præcis hvad du har brug for til kørsel på mindre veje med sving. Tilbydes i størrelse fra 19” – 51”.
Montage: XPR leveres med to forskellige montagebeslag i æsken. Enten kan du montere LED baren i enderne med vinkelbeslag, eller alternativt med de traditionelle fødder under lygten.

Mere

XPR  7 varer

Viser 1 - 7 af 7
Viser 1 - 7 af 7

Tilbud

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort